Testujeme monitoring pro RK

Testujeme monitoring zdarma

V současnosti nabízíme tento monitoring v testovací verzi pro realitní kanceláře. Testovací verze je do konce srpna 2014 zcela ZDARMA. Od 1.9.2014 bude platit cena dle platného ceníku.

Jak začít využívat monitoring

  • JSEM registrovaná realitní kancelář na www.realitynews.cz – Stačí se jen přihlásit do servisních stránek a můžete ihned využívat monitoring realitní inzerce
  • NEJSEM registrovaná realitní kancelář – nejprve musíte provést registraci Vaší RK, po přidělení přihlašovacích údajů, se přihlásíte, a můžete začít používat monitoring

Jste realitní makléř, ale přesto chcete využívat monitoring realitní inzerce ? Postupujte stejně jako v případě realitních kanceláří.

Nejefektivnější monitoring soukromé realitní inzerce

Zaměřujeme se na realitní kanceláře a realitní makléře, kteří nepotřebují mít monitoring aktualizovaný v rámci minut. Sběr dat a aktualizace inzerce probíhá 1x denně. Veškerou soukromou realitní inzerci tak máte na jednom místě,  a nemusíte prohledávat soukromé realitní inzeráty ručně.

Chcete volat majiteli, pouze v případě, že máte zájemce na nemovitost podobných parametrů, je tato služba určena právě Vám.

Sdílejte nás

Jaroslav Karas